Xbox Game Pass Oyun Kütüphanesi Sistemine Aile Planı Gelebilir

Başarılı oyun kütüphanesi sitemi olan Xbox Game Pass, bazı söylentilere göre ilerleyen süreçte sadece beş kişinin olabileceği bir aile planı çıkartabilme ihtimali var.

Microsoft tarafından Xbox ve PC tarafı için özellikle oyun fiyatlarının pahalı olduğu bu zamanlarda kurtarıcı gibi yetişen ve abonelik servisi kullanılarak erişim imkanı bulunan oyun kütüphanesi sistemi Xbox Game Pass hakkında dikkat çekici bir haber paylaşıldı.


Haber kaynağına göre Microsoft oyun kütüphanesi Xbox Game Pass için aile planı oluşturuyor. Bu bilginin şu anlık bir söylenti olduğunun altını çizmekte fayda var. Ancak bu haberin birçok sektör içerisindeki kişinin onayladığını da belirtelim.

Aile planı hakkında detaylı bilgiler bulunmuyor sadece beş kişinin katılabileceği ve tek kişiliğe göre fazla avantajının olacağı söyleniyor. Bu yıl içerisinde gelmesi beklenen plan için önümüzdeki aylarda resmi açıklama gelmesi bekleniyor. Zaten tek başına uygun olan tek kişilik sisteme bir de aile planının gelmesi herkesi mutlu edecek gibi, umarım Türkiye pazarında da aile planını görebiliriz. 

Kaynak: https://www.windowscentral.com/microsoft-moving-ahead-xbox-game-pass-family-plan

Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.