Xbox Ve PlayStation İçin Paradise Killer Çıkış Yapacak

Xbox ve Playstation için Paradise Killer'ın çıkacağını yayıncılığını Fellow Traveller, geliştiriciliğini ise Kaizen Game Works'un üstlendiği oyuna dair bir açıklama geldi.

İlk olarak 4 Eylül 2020 yılında Steam ve Switch üzerinde çıkışını gerçekleştiren Paradise Killer, PlayStation 5 ve Xbox Series için 60FPS ve 4K çözünürlüğe sahip olup bunun yanında ışın izleme teknolojisine (RTX) sahip olup hızlı yükleme özelliğini bünyesinde barındırarak çıkışını gerçekleştirecek.


Paradies Killer, gerçekliğin dışında kalmış bir dünya. Sadece Lady Love Dies'in çözebileceği bir cinayet var. Sizlere bırakılmış muhteşem açık dünyada maceradan maceraya koşup kanıtlar toplayın şüphelileri sorguya çekin. Gittiğiniz yolda herhangi bir kişiyi suçlayabilirsiniz ancak haklılığınızı kanıtlamak zorundasınız. Kimin suçlu, kimin suçsuz olduğuna karar vermek tamamen size kalmış.


Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.