Yeni Çıkacak Oyun Filmi Ghost of Tsushima'nın Senaristi Açıklandı

PlayStation'un sevilen oyunlarından biri olan Ghost of Tsushima'nın film uyarlaması için gelecek senarist sonunda belli oldu. Oyun uyarlaması filmin senaristliğini Takashi Doscher olacak.

Popüler oyunun yayıncılığını Sony ve geliştiriciliği Sucker Punch tarafından üstlenilen Ghost of Tsushima, geçitiğimiz yıllarda oyunculara sunulmuş olup birçok  kişi tarafından olumlu yorumlar almanın yanında yoğun ilgi görmüştü. Film uyarlamasının çıkacağı yönünde haberleri paylaşılan oyunun senaristi belli olmuş durumda.

Geçtiğimiz saatlerde çıkan haberlere göre Film uyarlaması olacak oyunun senaryosu Takashi Doscher tarafından kaleme alınacak. Daha önceleri kendisi Still, Only, ESPN belgeseli A Fighting Chance'i yazıp yönetmiş olup başarılı işler gerçekleştirmişti.

Şimdilik geliştirme aşamasının erken safhalarında bulunan filmin oyuncu kadrosuna yönelik resmi veya sızıntı haberler bulunmuyor. Ancak popüler film serilerinden biri olan Jhon Wick'in yönetmenliğini üstlenen Chad Stahelski oyun uyarlaması filmin yönetmenliğini gerçekleştirecek. Umuyoruz ki Japon kültürünü en iyi yansıtan başarılı bir film olmasını bekliyoruz.

Kaynak: https://www.videogameschronicle.com/news/the-ghost-of-tsushima-movie-has-found-its-writer

Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.