Yeni Çıkan Uncharted Filmi, Oyun Filmleri Arasında En Yüksek Gişe Sayılarına Ulaştı

PlayStation oyun konsolunun sevilen oyun serilerinden bir olan Uncharted, film uyarlaması ile üç yüz otuz dokuz milyonluk bilet satış sayılarını yakalayarak tüm zamanlarda en fazla bilet satışı yapan oyun filmlerinden birisi oldu.

PlayStation'un sevilen oyun serilerinden biri olan Uncharted'ın bilindiği üzere geçtiğimiz aylarda bir filmi çıktı. Genel olarak ortalama yorumlar alan film gişede beklenen başarının üstünde hasılat yapmışa benziyor.


Geçtiğimiz günlerde açıklanan istatistikler incelendiğinde Uncharted filmi üç yüz otuz dokuz milyonluk bilet satış sayılarını yakalayarak tüm zamanların en çok bilet satışını yakalamış beşinci filmi olmayı başardı. Bunların yanında her ne kadar da olsa Detective Pikachu ve Warcraft gibi filmleri yakalaması zor gözükse de üç yüz elli iki milyonluk hasılat yapmış The Angry Birds Movie'yi geçme ihtimali çok yüksek.

Sony yapmış olduğu bu Uncharted filmi ile sinema dünyasına başarılı bir giriş yaptı. Duyurulmuş olan birçok dizi ve film en yakın tarihlerde HBO üzerinde yayınlanacak The Last of Us dizisini göreceğiz. Umarız ki Oyunlarda gösterdiği başarıyı Sony, film uyarlamalarında da gösterir.

Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.