Yeni Prince of Persia Oyunu Gelebilir

Henüz duyurusu gerçekleşmemiş yeni bir oyun olan Prince of Persia üzerinde popüler oyun firmalarından olan Ubisoft'un üzerinde çalıştığına dair bilgiler paylaşıldı. Bahsettiğimiz bilgileri Xfire haber sitesinde Tom Henderson tarafından yapılan habere göre, adını Ori serisi ile duyuran Moon Studios örnek alınarak hazırlanmakta olup, iki boyutlu düzenleme ve üç boyutlu tasarıma sahip olacağı paylaşıldı. Ubisoft Montpellier'in büyük olasılıkla diğer Ubisoft stüdyolarıyla ortak bir şekilde oyun için çalıştıkları iddialar arasında bulunuyor. 


Handerson tarafından paylaşılan bilgiler içerisinde yakın bir zamanda yirmi yeni çıkaracağı oyunları tanıtmak için bir dijital etkinlik yapmayı amaçlayan Ubisoft, henüz tam adı duyurulmayan prince of persia oyununun yanında AC Infinity, Beyond Good And Evil 2 gibi geçmişte duyuruları gerçekleşmiş ancak çıkartılmamış oyunları görebileceğimizi, oyunlar hakkında yeni detayların paylaşılabileceği aktarıldı. Hatta dijital etkinlikte resmi olarak duyurulmamış olan devam oyunları hakkında paylaşımlar yapılabilir.

Yirmi yeni oyunun tanıtılacağı dijital etkinliğin önümüzdeki yaz veya bahar dönemlerinde yapılabileceği düşünülüyor.

Kaynak: https://www.xfire.com/ubisoft-massive-games-showcase-details-release-dates/

Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.