Yeni Witcher Oyunu Duyuruldu

Geniş kitlelerce bilinen oyun serisi The Witcher'ın yeni çıkacak oyunu duyuruldu. Oyun hakkında elde edilen bilgilere göre serinin devamı olmayıp yeni bir seri olarak karşımıza çıkacak dördüncü oyun Unreal Engine 5 oyun motoru ile geliştirilecek olup oyunculara sunulacak.

Geliştiriciliği ve yayıncılığı CD Projekt Red tarafından yapılan, The Wither oyun serisi hakkında herkesi şaşırtan ve bir o kadar da heyecanlandıran bir haber paylaşıldı. Paylaşılan haberde yeni witcher oyununun çıkacağı duyuruldu.


Epic Games ve CD Projekt Red, birlikte yeni witcher oyununu geliştirilmesine başladıklarını resmi olarak duyurdu. Yeni çıkacak oyunda birlikte çalışacak olan iki firma, oyun motoru için Unreal 5 ile geliştirecek. Yapılan bu ortaklıkla uzun vadeli anlaşmaların başlangıcı olarak görülse de yeni yapım Epic Games'e özel olarak çıkması gibi bir düşüncenin veya planın olmadığını söylemekte fayda var.

Yapılan ilk açıklamalarda bundan sonra çıkacak oyunlarında Unreal Engine 5 oyun motorunu kullanacağını bildirdi. Çıkacak yapıma dair hiç bir bilgi bulunmuyor ancak bilinen tek şey yeni oyun ile yepyeni bir serini başlayacağı.  

Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.